Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Μαρτίου 21, 2010

Ψυχραιμία Παιδιά!

Δεν έχουμε παράπονο απ’ τη Δημοτική αρχή! Πάντα κρατάει το ενδιαφέρον μας! Κατ’ αρχάς με τη δημοκρατική της παιδεία! Έχουμε πάθει πλάκα με τη ψυχραιμία και τα φοβερά επιχειρήματα, με τα οποία αντιμετωπίζει τις διαφορετικές απόψεις, ακόμα και τις μη «πολιτικά ορθές»- κατά τη γνώμη της- ερωτήσεις!

Μη τολμήσει να πει κανένας τίποτα και στολίζεται αμέσως με «επιχειρήματα» όπως «κακός»!!!, «φίδι κολοβό», μέχρι και απειλές, μάθαμε τώρα τελευταία!* Αν πείτε από ασκήσεις ποιός έχει πιό δυνατή φωνή, άλλο τίποτα! Αμ δε κερδίζονται έτσι εκλογές!

Φυσικά ο αγχωμένος, γιά την επανεκλογή του, Δήμαρχος καθώς και άλλοι επαναλαμβάνουν μέχρι αηδίας «πόσο πολύ αυτοί αγαπάνε τη Σκιάθο», εννοώντας πως κάποιοι άλλοι «κακοί Σκιαθίτες» δεν την αγαπάνε ή την αγαπάνε λιγότερο! (Μήπως δεν τους πρέπει ίσως να μένουν και στη Σκιάθο? !!) Φυσικά έχουν μπερδέψει την απατηλή λατρεία τους για τη νομή της εξουσίας με τη πατριωτική αγάπη! Όποιος αγαπάει τόσο πολύ, δεν υποθηκεύει το μέλλον του νησιού με έλλειμα 4,5εκ.!

Ψυχραιμία παιδιά! Μπορεί να έχετε ανασφάλεια αλλά μη «καρφωνόσαστε» έτσι! Και το δημοκρατικό παιχνίδι θα μάθετε να παίζετε και καλό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι κάθε αρχή (δημοτική) έχει και τέλος! Εδώ κοτζαμ Πρεβεζάνος και έφυγε και σεις θέλετε νάσαστε αιώνιοι? Ε! δε γίνονται αυτά τα πράγματα!

Τα ξαναλέμε σύντομα

Ο Ξωμερίτης

*Και μη ξανακούσουμε τίποτα για απειλές σε δημότες, γιατί θα σας βγάλουμε βούκινο! Δεν είναι απειλή, σύσταση είναι!

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: