Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Απρίλιος 16, 2010

Περί του ασφαλιστικού…

Για να μη ξεχνιόμαστε, το 2001, ο Υπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Σημίτη, Κ. Γιαννίτσης, δίνοντας στη δημοσιότητα το νομοσχέδιό του για το ασφαλιστικό, είπε «Το ασφαλιστικό θα σκάσει σαν βόμβα στα χέρια μας το 2010! Μ’ αυτό το νομοσχέδιο εξασφαλίζεται η βιωσιμότητά μέχρι το 2030!». Προφήτης ο άνθρωπος, κατά το πρώτο σκέλος τουλάχιστον!

Υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ των πολλών άλλων προέβλεπε πως μητέρα τριών παιδιών θα παίρνει σύνταξη στα 51 της!! Όνειρο απατηλό για σήμερα!

Οι τότε υπουργοί Θ. Πάγκαλος, Δ. Ρέππας, Ε. Βενιζέλος, Α. Διαμαντοπούλου, Α. Λοβέρδος κ.α, έσκιζαν τα ρούχα τους (βλέπε πολιτικό κόστος), για την αντιλα’ι’κότητα του Ν/Σ και τέτοιο πόνο είχαν για τους ασφαλισμένους ώστε ακύρωσαν τελικά τη ψήφισή του.  Προεξάρχων και θορυβώδης ο «ήρωας» της εργατικής τάξης, μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τότε πρόεδρος της κρατικοδίαιτης ΓΣΕΕ Χρ. Πολυζωγόπουλος!

Εννοείται  ότι ο σημερινός πρωθυπουργός και τότε υπουργός Εξωτερικών, δεν φέρει πάλι καμία ευθύνη, διότι δεν μπορούσε ολόκληρος αρχηγός του STATE DEPARTMENT να ασχολείται με τέτοια πεζά πράγματα!

Όπως βλέπετε οι ίδιοι «ξανανοίγουν» το ίδιο θέμα…

Οδηγός τους η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ…!

Αλίμονό μας…

Ο Αλιεύς

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: