Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Αύγουστος 30, 2010

Tα τύμπανα του πολέμου

Δεν πρόλαβε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός του καυτού Αυγούστου και ήχησαν πάλι τα τύμπανα του πολέμου των δημοτικών εκλογών. Φαίνεται ότι και φέτος θα παρακολουθήσουμε την ίδια φτηνή παράσταση. Τα ίδια κουρασμένα και φθαρμένα πρόσωπα ανακυκλωμένα, μετακινούμενα από συνδυασμό σε συνδυασμό. Η ίδια σκανδαλώδης ανικανότητα, η ίδια, κατ’ εξακολούθηση, εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Γνωστός μεγαλο-ψηφο-συλλέκτης που κόμπαζε στις προηγούμενες ότι «έσκισε» τον μισητό αντίπαλο κ. Πρεβεζάνο, τώρα βρίσκεται «ολόψηφα» στο πλευρό του! Αλλος νέος και φέρελπις που υπέγραψε ως ιδρυτικό μέλος στο συνδυασμό της κ. Φιλαρέτου, στη συνέχεια συμμετείχε στα διαβούλια του κ. Πρεβεζάνου και κατάληξε στον κ Πλωμαρίτη τον οποίο μέχρι πρότινος θεωρούσε ανάξιο γιά τη θέση του δημάρχου!! Ο Πλωμαρίτης χρειάσθηκε 6 χρόνια γιά να αντιληφθή, όπως λέει, το «ποιόν» την στενών συνεργατών του! Ο κατάλογος των θλιβερών «ευτράπελων» δεν έχει τέλος. Αθάνατη Σκιάθος!

Το σκηνικό σώζουν κάπως οι σοβαρές και αξιοπρεπείς παρουσίες των γυναικών υποψηφίων κ. Φιλαρέτου και Συμιακάκη. Ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι.  Υπάρχει κι ένα καλό, ότι μας απάλλαξε από την επίμονη και κουραστική υποψηφιότητά της η κ. Κανταράκια!

Καλή διασκέδαση αδέλφια!

Ο Αλιεύς

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: