Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Νοέμβριος 6, 2010

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Τασούλα Φιλαρέτου!

Πέρασε στην ιστορία κι αυτή η προεκλογική περίοδος!

Παρακολουθώντας τις κεντρικές ομιλίες των υποψηφίων, σχηματίσαμε τη βεβαιότητα ότι τις εντυπώσεις κέρδισε η πρωτοεμφανιζόμενη Τασούλα Φιλαρέτου! Λόγος καθαρός,  καλά δομημένος, με άποψη και στόχο.

Πολύ καλή η ανάλυσή της σημερινής κατάστασης, δεδομένου ότι αυτή (η ανάλυση) δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, ούτε αρκεί γι αυτήν, μια απλή απαρίθμηση των προβλημάτων.

Απέφυγε τις κραυγές κρατώντας χαμηλούς τόνους, με νηφαλιότητα και ουσία. Εξαιρετικός ο επίλογος. Συγχαρητήρια Τασούλα, ξέρεις όμως πολύ καλά ότι μια ποιοτική και πολιτισμένη προεκλογική εμφάνιση, δεν αρκεί για να φέρει τη νίκη!

Πολύ καλοί οι προλογίσαντες, και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού της Τασούλας, Αντώνης Ναούμ και Γιάννης Τσώμος. Ειδικά ο νεαρός Αντώνης μας κατέπληξε! Μπράβο Αντώνη!

Ο Δημήτρης Πρεβεζάνος γνώστης και καλός χειριστής της γλώσσας, είχε τον αέρα της μακράς εμπειρίας του, άνετος, χωρίς άγχος. Αναλώθηκε περισσότερο απ’  ότι έπρεπε να αντικρούσει τις, εις βάρος του, «κατηγορίες» του Πλωμαρίτη και να δικαιολογήσει τη σύνθεση του συνδυασμού του. Μπορούσε και καλύτερα!

Δεν μας εντυπωσίασε, ίσως γιατί τον έχουμε ακούσει πολλές φορές. Κακή στιγμή το γεγονός ότι ο προλαλήσας υποψήφιος σύμβουλος Γιάννης Πατσάς αγνόησε απαξιωτικά  την ύπαρξη των, κατά τη γνώμη του ίσως, «μικρών» συνδυασμών, και μίλησε για μόνο δύο διεκδικητές της Δημοτικής Αρχής! Τον διόρθωσε στη συνέχεια ο πρώην Δήμαρχος, αλλά οι εντυπώσεις έμειναν!

Για τον απερχόμενο Πλωμαρίτη , τι να πει κανείς!

Το γνωστό ασυνάρτητο καραμπελικό παραλήρημα χωρίς αρχή, μέση και τέλος! (Τόσα χρόνια δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να του γράψει τους λόγους;)  Προσπάθησε να κερδίσει τη συμπάθεια με την φθαρμένη πλέον συνταγή του 2006! Ήταν όμως αγχωμένος, ανασφαλής, πιο θυμωμένος από ποτέ, σκιά του εαυτού του!

Γειά σου Νικόλα με τη κουστουμιά σου, που, όπως μας είπες, τη φοράς μόνο για να τιμάς τους νεκρούς μας! Αλήθεια, χθες ποιους νεκρούς τιμούσες κουστουμαρισμένος;!!!

Δυστυχώς δεν παρακολουθήσαμε τον λόγο του Γιώργου Καραστατήρα, γιατί επέλεξε άλλη μέρα να εμφανιστεί, διαφοροποιούμενος από τα «ξεπουλημένα αστικά κόμματα»! Είμαστε όμως βέβαιοι, ότι ήταν συγκλονιστικός όπως πάντα!

Μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς, επίσης, ήταν ο σταθμός «AVANTI», μεταδίδοντας την βιντεοσκοπημένη ομιλία του Πλωμαρίτη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος ιδιοκτήτης του σταθμού προσανατολιζόταν να μεταδώσει back to back δύο κωμωδίες, με Βέγγο και Χατζηχρήστο, για να αποφορτισθούν οι ψηφοφόροι! Προτίμησε όμως Καράμπελα, σκορπώντας το γέλιο στο νησί, και δικαιώθηκε! Μπράβο και σε σένα Χρήστο!

Καλό βόλι αδέλφια!

 

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: