Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | 27 Νοεμβρίου, 2010

Κι άλλο βραβείο!

Βραβεύεται πάλι ο δήμαρχος Πλωμαρίτης, αυτή τη φορά στή Θεσσαλονίκη, από ένα περιοδικό ή κάποια τηλεοπτική εκπομπή ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, επειδή, λέει, ανακήρυξαν τη Σκιάθο, ως τον αγαπημένο τουριστικό προορισμό του 2010! Προσωπικά εμείς δεν έχουμε τη τιμή να γνωρίζουμε την ύπαρξη των εν λόγω φορέων, αλλά φαίνεται ότι έχουν πολλά χρόνια να ρθουν στη Σκιάθο καλοκαίρι, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως δεν γνωρίζουν ότι ο δήμαρχος έχει ήδη βραβευθεί! Πότε και από ποιούς; Μα εδώ στη Σκιάθο, το περασμένο μαρτυρικό (τουριστικώς!) Ιούλιο, από τους επιχειρηματίες και καταστηματάρχες του νησιού, που τον βράβευαν, γιά τη σπουδαία συμβολή του στη μείωση της τουριστικής κίνησης, με την γνωστή ελληνοπρεπέστατη  χειρονομία!

Το γεγονός βέβαια ότι αυτοί οι ίδιοι τον ξαναψήφισαν, εμπίπτει σε άλλες επιστημονικές ειδικότητες και όχι στις δικές μας! Μαθαμε όμως ότι και οι αρμόδιοι επιστημονικοί φορείς δήλωσαν ότι, μπροστά σε τέτοιο θαύμα, και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Ελπίζουμε όχι γιά να σχηματίσει κι αυτή τη γνωστή χειρονομία που αναφέραμε προ ολίγου!

Αντε Καράμπελα και του χρόνου με το Νόμπελ!


Σχόλια

  1. Έχει ενδιαφέρον να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://viatravelfashion.com για να δείτε ποιος βράβευσε τον δήμαρχο . Μη ξεχάσετε να επισκεφτείτε τις δραστηριότητες της εταιρείας όπως και τις εκδόσεις εντύπων!…
    Σείριος.

  2. δεν μαζεύεις κανένα λάχανο ?


Kατηγορίες