Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Ιανουαρίου 3, 2011

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση του νέου ΔΣ, εξελέγησαν τα μέλη του Προεδρείου και της Οικονομικής Επιτροπής.

Πρόεδρος εξελέγη με την τρίτη ψηφοφορία ο κ. Ι. Μπούρτζικας, Αντιπρόεδρος με την πρώτη ο κ. Φ. Κοφινάς και Γραμματέας με την πρώτη ο κ. Ζ. Μαθηνός.

Μέλη της Ο.Ε, εκτός του Δημάρχου που δεν χρειάζεται εκλογή, εξελέγησαν οι Δ. Διολέττας, Κ. Τσόλας, Π. Πασχάλης, Χ. Μασούρος και από την μειοψηφία οι κυρίες Μ. Κανταράκια και Α. Φιλαρέτου. Αναπληρωματικά μέλη οι Ζ. Μαθηνός, Κ. Αιβαλιώτης, Α. Πασχάλης και από την μειοψηφία οι Θ. Τρακόσας και Γ. Καραστατήρας.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η ελάσσων και στη συνέχεια η μείζων μειοψηφία, δεν απεδέχθησαν το, κατα νόμο, δικαίωμά τους στην εκλογή του Γραμματέα και το δικαίωμα αυτό πέρασε στην πλευρά της πλειοψηφίας, εξ ού και η εκλογή στη θέση αυτή του Ζ. Μαθηνού.

Η μείζων μειοψηφία εξέφρασε την πρόθεσή της να υποβάλλει ένσταση γιά την εκλογή του Χ. Μασούρου, ο οποίος απουσίαζε χωρίς να στείλει γραπτώς τη βούλησή του, πράγμα το οποίο έκανε η Μ. Κανταράκια η οποία επίσης απουσίαζε.

Αξιοσημείωτη επίσης είναι η ενιαία σταθερή στάση μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας στις ψηφοφορίες και το υψηλό ποσοστό που έλαβε ο Αντιπρόεδρος Φ. Κοφινάς (17 ψήφοι!)

Και γιά να μην αρχίσουμε τις γκρίνιες πρωτοχρονιάτικα, ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Advertisements

Responses

  1. 17 ψήφοι! αν είναι δυνατόν !


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: