Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Φεβρουαρίου 14, 2011

Διαφημιστική προβολή της Σκιάθου ή….

…δυσφήμηση της ελληνικής γλώσσας;;;!!

Παραθέτουμε αυτούσιο το «Δελτίο Τύπου» :

 

«ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
Η «1Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ» ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LA PISCINE PALACE ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ.
150 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

1. ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ .ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

2. Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ. ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ.

3. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΑΡΤΗ 3D ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΕ .ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ.
ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ:
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΖΛΑΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΟΛΕΤΤΑ ΧΡΥΣΑ
ΛΑΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΔΟΥΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΤΖΟΥΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΓΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ
ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΗΡΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ , Η ΚΥΡΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ Β.ΣΠΟΡΑΔΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΜΠΕΚΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΣΚΙΑΘΟΣ»,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΛΑΤΟΥΔΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΤΑΒΕΡΝΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ.
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ.
P.S. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ASTRA ΣΤΙΣ 18:00, 21:00, 24:00 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.»

 

Για την ουσία των θεμάτων αυτής της συνάντησης θα αναφερθούμε στο άμεσο μέλλον.

Advertisements

Responses

  1. Ονειροκρίτη πιστευω οτι μόνο ο κ.Ζεμπέκης είναι αυτος που τρέχει, προσπαθεί κ αγωνίζεται για τη πρόοδο του νησιού και ελπίζω να ξυπνησουν μερικοί μαζί με εσένα και να τον κάνουν πρόεδρο Εμπορικού συλλόγου!!!

  2. ο εμπορικός σύλλογος Σκιάθου έχει δεκάδες μέλη.
    Το ότι αναφέρεται μόνο ένα μέλος, φαντάζομαι οτι έχει σχέση με το οτι μόνο αυτό έχει όνειρο για τη Σκιάθο.
    Όσο για κάποια άλλα βαθειά εκτιμώμενα άτομα (και το λέμε ειλικρινά)
    μόνο σαν μαιντανοί μπορούν να συνυπάρξουν σ’αυτή τη «συνάντηση» υπό τον κ.Κουκουλάκη.
    Μακάρι να διαψευστούμε!!!!


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: