Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Φεβρουαρίου 27, 2011

Τα Παρατράγουδα

Για να ελαφρύνει προφανώς το κλίμα στο  δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής, ο κύριος Δήμαρχος τραγούδησε την μεγάλη  λαϊκή επιτυχία «ποιός» και αμέσως μετά την  επιτυχία «λυπάμαι», σε απάντηση της άλλης λαϊκής επιτυχίας που του τραγούδησε η κυρία Κανταράκια «είσαι ψεύτης».

O Πρόεδρος τραγούδησε το «σαλτάρατε σήμερα»,  ο Αντιδήμαρχος  παράφρασε το τραγούδι «βάλε κι άλλο πιάτο στο τραπέζι» με τον στίχο «θα κτυπάω το χέρι στο τραπέζι», ο κύριος Φώτης  Κοφινάς τραγούδησε στον κύριο Κωστόπουλο το τραγούδι «ο ξένος», ο  κύριος Θεοδόσης Τρακόσας τραγούδησε το άσμα «ηρέμησε γλυκιά μου».

Ο κύριος Πατσάς τραγούδησε το «όλα εγώ τα κάνω».

Ο κύριος Πασχάλης Πασχάλης αναπολώντας το καλοκαίρι μέσα από την κρύα αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  τραγούδησε το  «θερινό μαγαζί».

Το ανέκδοτο της ημέρας ανέλαβε να το πει ο κύριος Μασούρος  ότι θα βάλει κανόνες στους ιδιώτες που θα αναλάβουν τις συγκοινωνίες.

Και ο κύριος  Καραστατήρας Γεώργιος  συστήνει νέα κίνηση με σλόγκαν «δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω».

Ο κύριος Ζυμαρικόπουλος,  η κυρία Φιλαρέτου και ο κύριος  Μαθηνός Ζαχαρίας, αρκέστηκαν στον  πεζό λόγο μιας και δεν είναι  όπως λέγεται καλλίφωνοι.

Κάποιοι  σύμβουλοι αποφάσισαν να μη πουν τίποτα, πιθανώς  γιατί ήταν  κρυωμένοι ή γιατί είχαν κατά νου ότι η σιωπή είναι χρυσός .

α.

Advertisements

Responses

 1. Επίσης μάθαμε ότι δεν πρέπει να γελάμε και να κάνουμε γκριμάτσες με τα χάλια μας γιατί αποσυντονίζεται ο Δήμαρχος και δεν μπορεί να λειτουργήσει η υπέροχη ομάδα του μπροστά στο μεγάλο σχεδιασμό με το κωδικό όνομα «δεν αναλαμβάνει κανείς».

 2. Ενικός αριθμός

  το ρεπό (άκλ.)(τακτή ημέρα ανάπαυσης εργαζομένου, σε κανονικά εργάσιμη μέρα)[λόγ. < γαλλ. repos]
  του ρεπού
  το ρεπό
  ώ ρεπό

  Πληθυντικός αριθμός

  τα ρεπά (πχ. των εργαζόμενων στο δήμο)
  των ρεπών
  τα ρεπά
  ώ ρεπά (πχ. που δικαιούται τακτικά ο εγκέφαλος κάποιου!!)


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: