Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Απρίλιος 22, 2011

Άγιες Μέρες

Ένας χρόνος μνημόνιο, ένας χρόνος ευτυχία όπως θα έλεγε και ο Αντιπρόεδρος της εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως ΓΑΠ. Έναν χρόνο μετά γνωρίζουμε πια με αποδείξεις ότι το μνημόνιο ήρθε για να μας βγάλει από την κρίση και να φέρει τις αλλαγές που χρειαζόταν η κοινωνία μας.

Λιγότερη παιδεία και υγεία, λιγότερη δημόσια περιουσία, μεγαλύτερη ακρίβεια και γενικά ότι μας κάνει πιο ευτυχισμένους και μας φέρνει πιο κοντά στην έξοδο από την κρίση και στον δρόμο της προόδου.

Ευτυχώς που με την επιμονή Παπανδρέου, Καρατζαφέρη, Ντόρας και Καναλαρχών επικράτησε το μνημόνιο και όχι οι ανεύθυνες φωνές όπως αυτές της αριστεράς που έλεγαν -άκουσον, άκουσον- ότι αυτή η πολιτική όχι μόνο πτωχεύει τους εργαζόμενους, αλλά αποτελεί και αδιέξοδο για την έξοδο από την κρίση. Είναι τέτοια η αποτελεσματικότητα του Μνημονίου μάλιστα που συνεχίζουμε με το Μνημόνιο 2 και 3 και 1013. Γιατί ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Και αν υπάρχουν και κάποια μικροπροβλήματα είναι γνωστό ότι γι’ αυτά φταίει η Κερατέα,ο ΣΥΡΙΖΑ, οι «δεν πληρώνω»  και όποιος άλλος βρεθεί πρόχειρος.

Να έχουμε καλό Πάσχα και λίγη υπομονή ακόμα καθώς όπως μας είχε βεβαιώσει η Κυβέρνηση, στα μέσα του 2011 (δηλαδή τον Ιούνιο, μάλλον το τελευταίο δεκαήμερο του) ξαναμπαίνουμε στις αγορές. Αυτοί ξέρουν…

ΥΓ: Και μην το παρακάνετε με το κρέας.
Προτιμήστε γιαούρτι. Eίναι πιο υγιεινό και κάνει καλό και στα νεύρα*.

*Αρκεί να πιάσει στόχο.

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: