Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Αύγουστος 8, 2011

Τώρα και στο Κοχύλι….

Μετά την εκκωφαντική επιτυχία των ‘μπιτσόμπαρων’ (νεοελληνιστί beach bar) στις πιο γνωστές αμμουδιές του νησιού μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Δήμος μας αφυπνίστηκε και αποφάσισε την ίδρυση ενός, ου περί ο λόγος, καταστήματος και στο Κοχύλι.

Στην απόφαση αυτή συνέδραμαν πολλοί λόγοι.

Το Κοχύλι –γνωστή κοσμική πλαζ των τελευταίων πενήντα ετών-είχε πραγματικά αδικηθεί παραμένοντας αναξιοποίητο και άσημο, παρ΄ότι τα πλεονεκτήματά του είναι τεράστια!

Οι Ενώσεις Κατοίκων Αγίας Τριάδας (βοήθειά μας), Αλωνίων, Ακροπόλεως, Παναγίας Λημνιάς (μεγάλη η Χάρη Της), τονίζουν ότι η γειτνίαση της πανέμορφης πλαζ με το Κέντρο Υγείας, αλλά και με το κοιμητήριο, βοηθά τα μέγιστα στην άμεση εξυπηρέτηση των θαμώνων, ιδιαίτερα τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Εξάλλου τί ωραιότερο τελειώνοντας η Κυρά Ουρανία τα γεμιστά της και το άπλωμα της μπουγάδας της, να μπορεί να ‘πεταχτεί’ στο αξιοποιημένο πλέον Κοχύλι και να απολαύσει το Mochito της υπό τους ήχους house μουσικής!

Καθ’οτι το κατέβασμα του μονοπατιού προς το Κοχύλι είναι εύκολο, υπήρξε ενδιαφέρουσα η ιδέα συμπολίτη μας έτσι ώστε το ανέβασμα, των σε ‘πνευματική μέθη’ θαμώνων, να γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο τη βοηθεία όνων και ημιόνων.

Αφενός γιατί και πολλοί υπάρχουν στο νησί (όνοι και ημίονοι) αναξιοποίητοι, αφετέρου θα δοθεί νέα ώθηση στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων μας σε ένα κατεξοχήν παραδοσιακό επάγγελμα, μιάς και δεν υπάρχουν διαθέσιμες πια αμμουδιές για ομπρέλες.

Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και εξόχως εντυπωσιασμένοι από τις θεαματικές πρωτοβουλίες, την ιδιοφυή ευρηματικότητα, τις μοναδικές ιδέες και την διεισδυτική επί των πραγμάτων ματιά του Δημάρχου και των άξιων συνεργατών του, που μας επιτρέπει να αντικρίζουμε με αισιοδοξία ένα μέλλον λαμπρό, που μας γνέφει και μας χαμογελά!

 

Βόηθα Παναγιά μου!

Advertisements

Responses

  1. Ο Μπεκάτσας, φίλε, γεννήθηκε για να πετάει και όχι για να κολυμπάει…

  2. gia to filomou mpekatsa gia na pigeni kai kapou gia mpanio


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: