Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Αύγουστος 14, 2011

Ave Caesar, morituri te salutant!

Φίλος μου έστειλε κάτι μεταξύ ρεπορτάζ και παραπολιτικού σχολίου! Το παραθέτω αυτούσιο:

Το νησί μας επέλεξε για τις διακοπές του ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, αποφεύγοντας κάποια επίσημη συνάντηση με τις τοπικές αρχές, τον δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο, κάποιον τέλος πάντων! Γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να ακούει άλλο για προβλήματα, άλλα γνωρίζουμε επίσης ότι ακόμα και οι απεσταλμένοι των αποικιοκρατικών δυνάμεων περασμένων αιώνων, φρόντιζαν να συναντώνται, εθιμοτυπικά έστω, με τους «άρχοντες» των ιθαγενών! Ισως μας υποβάθμισε και μας, ως πολίτες, κάποιος «Οίκος Αξιολόγησης» σε ακόμα χαμηλότερη κατηγορία!

Και για να μη λέτε ότι αρχίσαμε πάλι τη γκρίνια, και για να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να παραθέσουμε και τις θετικές πλευρές της πρωθυπουργικής παρουσίας στη Σκιάθο! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, ο Πρόεδρος απολαμβάνει τις διακοπές του με…»σεμνότητα και ταπεινότητα» όπως θα’λεγε και ο προκάτοχός του Κώστας Καραμανλής! Διαμένει σε ταπεινό πολυτελέστατο ξενοδοχείο, συνοδευόμενος από σεμνό πλήθος ακολούθων, επιδίδεται στο ευγενές σπορ της κωπηλασίας (το οποίο δεν χρειάζεται, ευτυχώς αλυσίδα!), εφοδιασμένος με σεμνότατο super hi-tech κανό και όλα τα σχετικά τεχνολογικά θαύματα, κάνει push-ups και βαράκια κάθε πρωί στη πλάζ της Αγίας Παρασκευής. Δίνει, φίλοι μου, πρώτος αυτός με θυσιαστική αυταπάρνηση το μέτρο της λιτότητας, της οικονομίας, της εγκράτειας,  της άσκησης και του fitness προς τον ελληνικό λαό, εμπεδώνοντας τη βεβαιότητα ότι οσονούπω θα γίνουμε, σύμφωνα με τις προεκλογικές του εξαγγελίες, η Δανία του Νότου, και όχι η Σομαλία του Βορρά !

Ευγνώμονες εσμέν Σκιάθιοι!

Για την αντιγραφή

Ο Αλιεύς*

*Επέλεξα το πράσινο χρώμα στην αρχή και το τέλος, για να παραπέμπει ευθέως στη ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

    

Advertisements

Responses

  1. Τυχεράκιες! πάντα κ…ρδοι, σας επισκέφθηκε ο ΓΑΠ. Φαντάσου να σας είχε επισκεφθεί ο Πάγκαλος!

  2. Αν είναι να δακρύσει σήμερα εικόνα Παναγίας θα γίνει στη Σκιάθο που είναι ο ΓΑΠ. Μέχρι και τις φωνές μπορεί να βάλει το εικόνισμα.

    Από το protagon.gr

  3. […] Φίλος μου έστειλε κάτι μεταξύ ρεπορτάζ και παραπολιτικού σχολίου! Το παραθέτω αυτούσιο: από την  Μπουρού της Σκιαθου […]


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: