Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Σεπτεμβρίου 14, 2011

Μας ζώσανε τα φίδια!

 

«Φίδια και σκορπιούς» αποκάλεσε ο Δήμαρχος όσους μπαίνουν εμπόδιο στο δρόμο του «αλόγου» με το οποίο παραλλήλησε τη θητεία του! Αυτά τα ωραία ακούσαμε κατά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου που αφορούσε στην (επαν)εκλογή Προέδρου και ενώ η μειοψηφία είχε αποχωρήσει!

Μετά την έντονη αντίδραση δύο δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας  , οι οποίοι δεν είχαν βγει ακόμη από την αίθουσα, ο Δήμαρχος είπε ότι τα «φίδια» δεν βρίσκονται μέσα στην αίθουσα αλλά έξω! Φοβερό επιχείρημα, αλλά δεν το πολυκαταλάβαμε! Εννοεί ότι είναι κάποιοι από τους συμβούλους που απουσίαζαν; Εννοεί ότι τούτα τα φίδια είναι κάποιοι άλλοι κακοί Σκιαθίτες;

Τι μανία έχει αυτός ο χριστιανός με τη ζωολογία! Αλλά το πιό ωραίο είναι η παρομοίωσή του με το άλογο! Φαντάζεσθε τώρα το Καράμπελα καβάλα στο περήφανο άτι να καλπάζει, ως νέος  Αη-Γιώργης, προς το υψηλό πεπρωμένο του, κραδαίνοντας το δόρυ της δικαιοσύνης, κατατροπώνοντας τα φίδια, τις αγκουστέρες και τα λοιπά βρωμερά ζώα  που δεν είν’ άλλα από την αντιπολίτευση ή αυτούς που δεν τον ψήφισαν ή εκείνους τέλος πάντων που δε συμφωνούν μαζί του!

Μαύρο φίδι θα μας φάει!

Advertisements

Responses

  1. Μήπως καβάλα στο καλάμι ?


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: