Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Σεπτεμβρίου 24, 2011

«Λίβανος» έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο!

Πολύ κακή η μετάδοση της συνεδρίασης του ΔΣ από τον «AVANTI», η πρώτη υπό την προεδρία του κ. Ζλατούδη, χθές 23/9 στις 10.30 το πρωί.

Τη παράσταση έκλεψε οπωσδήποτε η απειλή του Αντιδήμαρχου κ. Δ. Διολέττα προς την κα Μ. Κανταράκια ότι αν τον ξαναδιακόψει «θα γίνει Λίβανος εδώ μέσα«! Δεν είναι η πρώτη, ούτε και η τελευταία φορά που ο Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και γίνεται δυστυχώς αρνητικός πρωταγωνιστής, επιβαρύνοντας, την ήδη χαμένη για τη πλειοψηφία, μάχη των εντυπώσεων μέσα στο ΔΣ. Γιατί έχει τόσα νεύρα αυτός ο χριστιανός παραμένει μυστήριο! ΣΥ.Μ.Π.Ε.Δ = Σύμπλεγμα Μακροχρόνιας Παραμονής στην Εξουσία του Δήμου; Ίσως!

Για το φλέγον θέμα του νερού ακούσαμε ξανά διαπιστώσεις για την επικινδυνότητά του καθώς και την υπόσχεση του κ. Μασούρου ότι το πρόβλημα θα έχει επιλυθεί οριστικά σε 5-6 μήνες. Η ουσία βέβαια είναι ότι δε στάθηκε δυνατό να βρεθεί λύση εδώ και τρία χρόνια! Εύστοχη ήταν η παρατήρηση του κ. Πατσά (όταν ο Δήμαρχος ισχυρίσθηκε ότι δεν υπήρχαν λεφτά) πως γιά «άλλα», όπως προεκλογικά πεζοδρόμια κλπ κλπ, λεφτά υπήρχαν! Η απάντηση του Δημάρχου ποιά λετε ότι ήταν;  Άλλο το ταμείο του Δήμου και άλλο της ΔΕΥΑΣ! Ακλόνητο επιχείρημα! Το πιό κουφό όμως που ακούσαμε από τον κ. Πλωμαρίτη ήταν: » Αντί να ρθεί η αντιπολίτευση και να μου πεί μπράβο Καράμπελα για όσα έκανες για το νερό, με κατηγορεί…» κλπ κλπ!!!  Τι άλλο θ’ ακούσουμε απ’ αυτόν τον άνθρωπο ένας Θεός ξέρει!

Όπως λένε ολοένα και περισσότεροι Σκιαθίτες αυτοσαρκαζόμενοι για τις επιλογές τους: «Το Καράμπελα δε θέλαμε; Καλά να πάθουμε!» Και μη μου πει κανένας από σας, εκτός βέβαια από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, ότι δεν το έχει ακούσει να λέγεται! Οπωσδήποτε όμως είναι άλλο να το λένε τώρα και άλλο τι θα κάνουν όταν ξανάρθει η ώρα της κάλπης!

Σας χαιρετούμε απευθυνόμενοι κυρίως στον Αντιδήμαρχο:

(السلام عليك)

Σαλάμ αλέκουμ!

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: