Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Νοέμβριος 4, 2011

O Ρουμπινί γιά την ΝΔ!

<<Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί στη Νέα Δημοκρατία, μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter, ενώ σε πάρτι που διοργάνωσε στο διαμέρισμά του αποκλειστικά για τους πελάτες του, είπε πως έτσι πως λειτουργεί η Ευρώπη δεν θα αποφύγει όχι μόνο την έξοδο της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, αλλά και της Ισπανίας και της Ιταλίας επίσης.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος οικονομολόγος έγραψε : «Οι διεφθαρμένοι (Νέα Δημοκρατία) που αύξησαν τo δημοσιονομικό έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και ξεδιάντροπα το απέκρυψαν, τώρα θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα και πάλι. Όπως προσθέτει, «η ελληνική αλεπού ΝΔ που επιτέθηκε στο κοτέτσι, τώρα λέει ότι θέλει να το φυλάει. Η αξιοπιστία της είναι πιο βρώμικη και από τη λάσπη».

Λίγο νωρίτερα σε άλλη καταχώρησή του έγραψε πως δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον της Ευρωζώνης επισημαίνοντας πως η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Κύπρος, η Ιταλία και η Ισπανία, θα είναι όλες χρεοκοπημένες εάν δεν αποκατασταθεί γρήγορα η ανάπτυξη. Στη συνέχεια, όπως είπε το ντόμινο θα επεκταθεί στη Γαλλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.>>

Αναδημοσίευση αποσπάσματος άρθρου της Ελευθερίας Κούρταλη στο «ΚΕΡΔΟΣ online»

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: