Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Νοέμβριος 15, 2011

Aναπροσαρμογές δημοτικών τελών;

Η αφίσα με «Κεφαλήν Πλωμαρίτου«, σήμα κατατεθέν της δημοτικής αρχής Σκιάθου, ένα χρόνο μετά τον «θρίαμβό» της στις επαναληπτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010, μας ατενίζει υπενθυμίζοντάς μας: Τα ΕΡΓΑ σταμάτησαν, η ΑΝΑΠΤΥΞΗ αρνητική, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ καμμία και η ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!!! Και που’ σαι ακόμα!

Με τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αφήσαμε και για λίγο ήσυχο το Δήμαρχο! Καιρός να επανέλθουμε! Πάντως δεν χάσατε και τίποτα, τα χάλια που υπήρχαν πριν εξακολουθούν να υπάρχουν και τώρα! Μη σας πούμε και ακόμα χειρότερα!

Μαθαίνουμε ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθούν ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΛΩΝ! Ξέρετε τώρα, τέλη καθαριότητας, φωτισμού, κοινοχρήστων χώρων κλπ! Ελπίζουμε να μην περνούν από το μυαλό του Δημάρχου και των συνεργατών του τίποτα «ωραίες» και βολικές ιδέες για αυξήσεις, επειδή δεν τους βγαίνει ο προυπολογισμός!

«Θα μας πάρουν με τις πέτρες«, όπως έλεγε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος, παρεπιπτόντως, δεν εννοεί να καταλάβει ότι τον πήραν τελικά με τις πέτρες και δεν είναι πια πρωθυπουργός! Ο καυμένος!

Ο Αλιεύς

 

Advertisements

Responses

  1. φίλε αλιέα ΔΕΝ είναι δυνατόν να μιλάνε για αυξήσεις.
    Είναι γνωστό οτι οι μισθοί των εργαζόμενων στην καθαριότητα μειώθηκαν δραματικά,οι υπερωρίες μειώθηκαν αν όχι κόπηκαν εντελώς,οι έκτακτοι του καλοκαιριού μειώθηκαν και σε αριθμό και σε διάρκεια,τα καύσιμα παρέμειναν σταθερά,συνεπώς ΠΡΕΠΕΙ εφ’οσον τα τέλη είναι ανταποδοτικά να υπάρξουν ΜΕΙΩΣΕΙΣ.
    Εκτός κι αν θέλουν να «μπαλώσουν» άλλες τρύπες μέσα από τα τέλη,πράγμα που πρέπει να το καταγγείλουν άμεσα οι σύμβουλοι της μειοψηφίας.

    ΥΓ.Παρεπιπτόντως μια σειρά Δήμοι της χώρας προχώρησαν σε μειώσεις δημοτικών τελών.
    Επιφυλάσσομαι να επανέλθω με στοιχεία.


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: