Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Νοέμβριος 30, 2011

Στο Δήμο η σκυτάλη της φοροεπιδρομής!

                                  …φόροι, φόροι, θα πάρουμε τα όρη…

Ξεφυλλίζοντας το προεκλογικό φυλλάδιο της καραμπελικής παράταξης «ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» δεν βρίκαμε πουθενά γραμμένη την εξαγγελία πρόθεσης επιβολής νεων φόρων στους ήδη δεινοπαθούντες δημότες! Κι όμως, ούτε χρόνος δεν πέρασε από την ανάληψη εκ νέου της δημοτικής αρχής από τον κ. Πλωμαρίτη και, να ‘σου, τούτος και η πλειοψηφία του ψήφισαν την Τρίτη 22/11 – άκουσον, άκουσον- ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ! Δεν ήταν φυσικά κορόιδα να διαλαλήσουν τις πραγματικές προθέσεις τους, πριν αρπάξουν τις ψήφους μας!

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε το ύψος του νέου φόρου, ούτε επί ποίου ποσού θα υπολογίζεται! Θα το «συγκεκριμενοποιήσει», λέει, η Οικονομική Επιτροπή και θα ξανάρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το τέλος αφορά τους ΠΑΝΤΕΣ εκτός από τους ασχολούμενους με τη πρωτογενή παραγωγή, όπως πχ οι παραγωγοί λαχανικών! Σας το λέγαμε τις προάλλες ότι τρώγονται για παραπανίσια έσοδα, διότι ο προυπολογισμός δεν βγαίνει με τίποτα! Απο κύκλους της μειοψηφίας μαθαίνουμε ότι η αντιπολίτευση προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Οσο για τη χυδαία και προσβλητική επίθεση του δημάρχου κατά συμπολίτισσας που παρευρίσκετο στη συνεδρίαση και η οποία έλαβε το λόγο επί του θέματος, τι να πει κανείς! Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει μακράν, έχει χάσει κάθε μέτρο, αν ποτέ είχε.

Κι ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα! Μέχρι το 2014 (χρονιά δημοτικών εκλογών) ο Θεός να μας φυλάξει! Χριστιανά τα ΤΕΛΗ της ζωής ημών!

Ο Αλιεύς

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: