Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Ιανουαρίου 10, 2012

Δήμος Σκιάθου: Τέλος και στο ΝΠΔΔ «ΙΔΕΕΣ»

Επειγόντως οφθαλμίατρο χρειάζεται όπως φαίνεται ο δήμαρχος, διότι αποδείχθηκε πλέον ότι δεν μπορεί να δει ούτε εξι μήνες μπροστά! Φέρνει ως θέμα στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο την κατάργηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «ΙΔΕΕΣ», το οποίο είχε δημιουργήσει πριν από μερικούς μήνες! Στο «ΙΔΕΕΣ» είχαν συγχωνευθεί το Κέντρο Παιδιού, ο Αθλητικός Οργανισμός, το ΚΑΠΗ, ο Πολιτιστικός Οργανισμός και το Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου. Τώρα ο κ. Πλωμαρίτης διαπίστωσε ότι δεν είναι βιώσιμο, ενώ γνώριζε άριστα το ύψος των χρεών (πάνω από 1 εκατ. ευρώ!) το οποίο επωμίσθηκε ο νέος οργανισμός!

Ετσι φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται τις έννοιες υπευθυνότητα, συνέπεια, πρόβλεψη και χρηστή διαχείρηση! Αλλά τι να λέμε τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα για το δήμαρχο, δεν ιδρώνει το αυτί του! Παρά την ακόρεστη επιθυμία του να ξαναβγεί και στις επόμενες εκλογές, πορεία δεν αλλάζει! Εχω τη βάσιμη υποψία ότι καλώς πράττει -για τον εαυτό του πάντα- διότι γνωρίζει σαφώς καλύτερα από μας τι ακριβώς θέλει ο μέσος ψηφοφόρος!

Ο Αλιεύς

Advertisements

Responses

  1. Νομίζω ότι κάνεις λάθος, γιατί όταν τα χρέη των νομικών προσώπων του Δήμου πέρασαν από το ΑΦΜ τους στο ΙΔΕΕΣ και μετά την κατάργηση του ΙΔΕΕΣ πίσω στο Δήμο έχουν χαθεί κωδικοί λογαριασμών και παραστατικά με αποτέλεσμα να έχει γίνει το καλύτερο πλυντήριο. Στο ρόλο του ΑΡΙΕΛ αυτός με τον εγκέφαλο! οι άνθρωποι βλέπουν πολύ μπροστά !


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: