Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Ιανουαρίου 11, 2012

Να νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ιδιώτες….

…..προτείνει ο κ.Γερ.Γιακουμάτος της

νέας Νέας Δημοκρατίας.

<<Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνον. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Δελφούς, τον Ναό του Απόλλωνα, όλους και μάλιστα τώρα»

  Είναι προτιμότερο αντί να είναι η Ακρόπολη κλειστή από απεργίες να ενοικιασθεί σε ιδιώτες. Βεβαίως υπό την εποπτεία του κράτους. Έτσι θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα το κράτος, θα αυξηθεί ο τουρισμός και η Ακρόπολη θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο. Δεν κατάλαβα; Εάν την ενοικιάσουμε την Ακρόπολη, θα φύγει από τη θέση της; Οι Γάλλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς που ενοικιάζουν τις Βερσαλίες;

Όσον αφορά τις πιθανές αντιρρήσεις που θα υπάρξουν για την πρότασή του να ενοικιασθούν η Ακρόπολη, οι Δελφοί, η Κνωσός και όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι σε ιδιώτες ο κ. Γιακουμάτος απαντά: «Να αφήσουν οι ψυχάκηδες και οι αγκυλωμένοι τις θεωρίες του χθες και να δουν το αύριο της πατρίδας»

>> Ριξηκέλευθη πρόταση  δεν λέω, αλλά κυρ Γεράσιμε έχουμε να προσθέσουμε και την εξής πρόταση: Να δοθεί σε ιδιώτες και η Βουλή! Γιατί και που λειτουργεί “παράγει” τίποτα ή μήπως ό,τι “παράγει” είναι δικό της; Θα είναι 24 ώρες ανοικτή και φυσικά δεν θα φύγει από την θέση της…

Άσε που με αυτή την πρότασή μας εκτός από τα έσοδα που θα έχουμε από τις επισκέψεις τουριστών, αν μπεί και σύστημα να “χτυπάτε” κάρτα,  όσοι μας “δουλεύετε” εκεί, μπορεί και να γλιτώσουμε σημαντικό μέρος των αμοιβών σας… Όσοι είστε, θα στέκεστε δίπλα στους τουρίστες να φωτογραφίζεστε και έτσι θα καλύπτετε την χασούρα. Όσοι δεν είστε (έχετε και δουλειές…) , θα φτιάξουμε κέρινα ομοιώματα και τα έσοδα θα σας δίνονται ανάλογα με την επισκεψιμότητά σας.

Τι λέτε;

Advertisements

Responses

 1. Εγώ λέω ότι λές μπούρδες. Αυτή είναι μία κλασική αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας: Αντί να συζητήσεις για το πρόβλημα, πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
  Και τι κερδίζεις; Και μπάλα δεν βλέπουμε, και ο αγώνας δεν θα τελειώσει ποτέ.
  Και μην προτρέξεις να μου πεις ότι συμφωνώ με τον μάλλον γραφικό και ελαφρύ Γιακουμάτο. Αλλά αυτό που θέλω από υπεύθυνους και σοβαρούς σχολιαστές, είναι να μου πουν την άποψη τους και την θέση τους, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ. Γιατί αν δεν ακουστεί μία υπεύθυνη και σοβαρή θέση (της αριστεράς δηλαδή), οι Γιακουμάτοι θα παίζουν μπάλα μόνοι τους.
  και η μόνη θέση που θα θυμάται ο κόσμος που δεν είναι απαραίτητο να έχει άποψη, θα είναι η όντως αιρετική και ανατρεπτική πρόταση του Γεράσιμου.

  Και πες, πες, κάτι θα μείνει, ώσπου στο τέλος θα ιδιωτηκοποιηθεί και η Ακρόπολη και η αριστερά θα σφαδάζει σπαρακτικά πάνω στις πέτρες της.
  Αλλά και τότε όπως και τώρα, δεν θα την ακούει κανείς….


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: