Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Φεβρουαρίου 8, 2012

Η πράσινη αλεπού τραβάει μπροστά!

 

Ένα χρόνο δράσης συμπλήρωσαν οι πράσινες αλεπούδες. Σε ένα χρόνο κατάφεραν και συγκέντρωσαν 33,5 τόνους πλαστικών. Μα το σημαντικότερο όλων είναι ότι απέδειξαν, ότι αν μια οργανωμένη ομάδα θέλει, τότε μπορεί!

Ένα χρόνο μετά, δηλώνουν ότι παρόλα τα προβλήματα, και χωρίς την βοήθεια της πολιτείας, θα συνεχίσουν με πείσμα την ανακύκλωση, προσδοκώντας ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας.

Τους εύχομαι του χρόνου να διπλασιάσουν τα κιλά, καθώς και να καταφέρουν να μεγαλώσουν τα προϊόντα της ανακύκλωσης, όπως είναι ο στόχος τους. Από την μεριά μου οφείλω να ζητήσω συγνώμη που πέρσι στις είκοσι έξη  φλεβάρη στην Μπουρού στις σκέψεις μου στο κείμενο «Όλοι μαζί Σκιάθος καθαρή» είχα  προβληματιστεί αν αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Χαίρομαι που με διέψευσαν.

Σκιάθος   08/02/12                                                                                                                     ξάνεμος.

Advertisements

Responses

  1. και βέβαια είναι άξια πολλών επαίνων η προσπάθεια, η οποία δείχνει δύο πράγματα:
    Ότι αυτός ο λαός που μονίμως τον κατηγορούν τα ίδια κέντρα ότι δεν είναι ακόμη ώριμος, ότι δεν καταλαβαίνει, ότι, ότι, ότι….. είναι πολύ μπροστά από τις ηγεσίες του
    Και ότι η εκκωφαντική παντελής έλλειψη της οποιασδήποτε συντεταγμένης πολιτείας από τέτοιες προσπάθειες, δείχνει το εξής απλό «ότι οι κυβερνώντες είναι μακριά νυχτωμένοι…»


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: