Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Φεβρουαρίου 16, 2012

Χρυσές δουλειές στην Αθήνα!

 

Βρήκαν τελικά το τρόπο να αξιοποιήσουν επαγγελματικά τις «κοινωνικές» τους δραστηριότητες οι κουκουλοφόροι, οι μπαχαλάκηδες και οι λοιποί φερέλπιδες νέοι των Αθηνών! Σου λένε, αφού σπάζουμε και καίμε τα μαγαζιά, γιατί να μην τα κλέβουμε κιόλας, να βγάζουμε, βρε αδερφέ, και κάτι για το κόπο μας, παρά να τα αφήνουμε έτσι και να μπουκάρουν μετά οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί και οι Αφγανοί; Ασε που θα μένουν έτσι και τα λεφτά στην Ελλάδα!

Με τη τεχνογνωσία που απέκτησαν, ειδικά κατά τη διάρκεια της «Λαικής Εξέγερσης» του Δεκέμβρη του 2008 και γνωρίζοντας τη μέρα της ψήφισης του μνημονίου στη Βουλή, οι άνθρωποι προετοιμάστηκαν, οργανώθηκαν και έβγαλαν το ψωμί τους με τις τίμιες μολότωφ και τους τίμιους λοστούς τους! Γνώριζαν ακόμη ότι η (επιφορτισμένη με τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών!) Αστυνομία διοικείται από τον πασίγνωστο για τις ικανότητες του Χρ. Παπουτσή, στη «κατανόηση» του οποίου πολύ υπολόγιζαν!

Ο συμπαθής υπουργός, εκτός του ότι δεν έχει εργασθεί ποτέ στη ζωή του και πολύ δύσκολα θα του εμπιστευόσουν το κουμάντο ενός περιπτέρου, φαίνεται ότι έχει σπάνια κρυφά χαρίσματα! Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι ο λαός της Α’ Αθηνών τον εκλέγει συνεχώς βουλευτή επί αναρίθμητες τετραετίες και οι εκάστοτε οξυδερκείς ηγέτες του ΠΑΣΟΚ τον υπουργοποιούν ανελλιπώς; Ενα απ’ αυτά τα χαρίσματα έχει διαφανεί καθαρά: είναι εξαιρετικά ικανός στις διαπιστώσεις κατόπιν εορτής για γεγονότα ή καταστροφές για τις οποίες την ευθύνη είχε το εκάστοτε υπουργείο του! Θυμηθείτε Σάμινα, Κερατέα κλπ!

Πάντως η λύση του προβλήματος των επεισοδίων και των καταστροφών στο κέντρο της Αθήνας είναι πολύ απλή και γρήγορη! Οταν με το…καλό επέλθει η άτακτη χρεωκοπία και παγώσουν οι εισαγωγές, δεν θα έχουν τα ΜΑΤ να ρίξουν άλλα χημικά και δακρυγόνα, διότι όλ’ αυτά είναι εισαγόμενα! Ασε που τα καλόπαιδα δεν θα μπορούν να φτιάξουν μολότωφ, γιατί που να προμηθευτούν τότε βενζίνη και πετρέλαιο, στη μαύρη αγορά θα πουλιούνται χρυσάφι! Ορίστε λοιπόν λύθηκε το πρόβλημα! Υστερα σου λένε κάποιοι ότι η χρεωκοπία δεν έχει και τα καλά της!

Ο Αλιεύς

 

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: