Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Μαρτίου 9, 2012

To PSI και οι «Θρύλοι» των γηπέδων!

Το περίφημο PSI έλαβε τέλος με επιτυχία, όπως λένε από το πρωί εφημερίδες, ξένα δίκτυα, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα! Είναι, λένε, ένα παγκόσμιο γεγονός υψίστης σημασίας που γίνεται για πρώτη φορά! Δε τα γνωρίζω καλά αυτά τα πράγματα, αλλά για να το λένε, μάλλον έτσι θα είναι! Δεν ξέρω όμως τι είναι αυτό που με κρατάει και δυσκολεύομαι να νοιώσω εθνική υπερηφάνεια, ψυχική αγαλλίαση γι΄αυτή τη μεγάλη επιτυχία του Ελληνισμού! Τούτο βέβαια είναι δικό μου θέμα και πρέπει οπωσδήποτε γρήγορα να επιληφθώ, απευθυνόμενος στους γνωστούς και συμπαθείς ειδικούς επιστήμονες!

Αντιθέτως πετάω στα σύννεφα, βλέπω γύρω μου πρόσωπα χαρωπά, υπερήφανα, για τις επιτυχίες των ομάδων του απανταχού Ελληνισμού, των «Θρύλων» των γηπέδων, του Ολυμπιακού και του ΑΠΟΕΛ! Ο «Θρύλος» του Πειραιά πάτησε κάτω τους εριστικούς Αργεντινο-βραζιλιάνους της Ουκρανικής Μένταλιστ και ο «Θρύλος» της Λευκωσίας έδωσε ένα γερό χαστούκι στη γαλλική αλαζονία πετώντας έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ τη Λυών! Η πλάκα είναι ότι η μεταγραφική αξία ενός και μόνο παίχτη της Λυών είναι μεγαλύτερη απ’ όλους τους παίχτες του ΑΠΟΕΛ μαζί! Οπως είπε και ο ηρωικός τερματοφύλακας Διον. Χιώτης απευθυνόμενος στο έθνος των Ελλήνων: «Πρέπει να λέμε καμμιά φορά και κανένα όχι στους μεγάλους»!

Η φωτογραφία του νέου Ηρακλή, του προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε, αφιερώνεται εξαιρετικά σε γνωστό «γαύρο» και καλό φίλο από την δοκιμαζόμενη, πλην πανέμορφη, Καρδίτσα, που μέχρι χθες τουλάχιστον δεν πίστευε ότι ο Βάσκος τεχνικός είναι κατάλληλος για τον «Θρύλο»! Τι έχει να μας πει τώρα;

Αντε και στους τελικούς Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ!

Ο Αλιεύς

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: