Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Απρίλιος 3, 2012

Είδες η (ΓΕΝΟΠ) ΔΕΗ;

                                                   Τώρα, σας πιστέψαμε!!!

Ερχονται στη δημοσιότητα τα πορίσματα του ΣΔΟΕ από τους ελέγχους που πραγματοποιεί για τις…ποικίλες δραστηριότητες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ! Ορίστε μερικά από τα πολλά ευρήματα για το πάρτυ που είχε στηθεί εις υγείαν των καταναλωτών-κορόιδων:

H αδιάφθορη(!) συνδικαλιστική ηγεσία των εργαζομένων στη ΔΕΗ, με τις πολλές «αγωνιστικές» περγαμηνές, φιλοξένησε 37 Μαροκινούς(!) συναδέλφους της στην Αθήνα, ως ανταπόδοση της επίσκεψης των δικών μας στο εξωτικό Μαρόκο, για την οποία σας ενημερώσαμε πέρυσι! Το πραγματικό κόστος της φιλοξενίας ήταν 30.000 ευρώ, η ΓΕΝΟΠ όμως παρουσίασε , σε συνεργασία φυσικά με την ξενοδοχειακή επιχείρηση, φουσκωμένο τιμολόγιο αξίας 100.000, το οποίο και κατέβαλε η διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ! Τώρα πως γίνεται η διοίκηση μιας επιχείρησης να επιχορηγεί αδρά τους (μη εργαζόμενους) συνδικαλιστές δήθεν και εκπρόσωπους των εργαζομένων της, είναι ένα άλλο θέμα, μοναδικό ίσως και για την ελληνική πραγματικότητα!

Αλλο ωραίο! Η διοίκηση κατέβαλε στη ΓΕΝΟΠ 30.000 ευρώ για ταξίδι κάποιων μελών της στη Γενεύη της Ελβετίας, που όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Για να μη μείνουν όμως τα καλόπαιδα μόνο με τα χρήματα και παραπονιούνται ότι δεν πήραν και τον…αέρα τους, ανέλαβε να χρυσοπληρώσει «εκπαιδευτικά» ταξίδια συνδικαλιστών στο εξωτερικό, με χλιδάτη διαμονή σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία! Τι σύνδρομο είν’ αυτό,του παρανόμως νεο-πλουτίσαντος Ελληναρά, με το τζακούζι και την αστακομακαρονάδα, δεν έχω καταλάβει!

Ακούστε όμως τι άλλο καταπληκτικό σκέφτηκαν οι άνθρωποι! Ξοδεύτηκαν, καθώς αναφέρει το πόρισμα, τρελλά ποσά για μελέτες-μαιμούδες, τις οποίες «εκπόνησαν», για λογαριασμό της ΔΕΗ, συγγενικά πρόσωπα των Αρχόντων του Σκότους της ΓΕΝΟΠ! Ξέρετε τώρα γυιοί, θυγατέρες κλπ! Να πάρουν και το χαρτζιλίκι τους τα παιδιά! Φανταζόμαστε ότι μετά απ’ όλα τούτα, αλλά και πολλά άλλα, οι προνομιούχοι της φωτοδότου ΔΕΗ και οι οικογένειές τους, θα αναφώνισαν εν χορώ: «Είδομεν το ΦΩΣ το αληθινόν«!  

Τώρα αν αναρωτιέστε για την τιμωρία των υπευθύνων, για το πάρτυ της καταλήστευσης των χρημάτων των χαρατσωμένων καταναλωτών της ΔΕΗ, θα σας έλεγα ότι θα έπρεπε να τιμωρηθούν πρώτοι απ’ όλους και οι απείρως υπευθυνότεροι ηθικοί αυτουργοί. Οι γνωστοί εκείνοι των κομμάτων εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που εξέθρεψαν, ανέχτηκαν και κανάκεψαν το πλαίσιο της φαυλότητας και της διαφθοράς. Τα μόνα που καθόλου δεν ευθύνονται είναι, όπως πάντα, τα κόμματα της Αριστεράς, τα οποία όταν πλειοδοτούσαν για τα «δίκαια αιτήματα της ΓΕΝΟΠ», για το «αγωνιστικό» κατέβασμα των διακοπτών, φωτογραφίζονταν συγχαίροντας και αντάλλασαν φιλοφρονήσεις με τον «επαναστάτη» πρόεδρο Φωτόπουλο, ούτε είχαν δεί, ούτε είχαν ακούσει το παραμικρό, ενώ η κοινωνία βοούσε! Ειναι βλέπετε πολύ ψηλά τα κομματικά τείχη μέσα στα οποία έχουν ταμπουρωθεί, που να ακούσουν!

Ο Αλιεύς

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: