Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Μαΐου 4, 2012

Εκλογές 2012: Κρείττον το σιγάν!

Πολλοί φίλοι, αλλά και η οικογένειά μου, μου λένε γιατί δε γράφεις κάτι για τις εκλογές, αν δε γράψεις τώρα, πότε θα γράψεις! Απαντώ ότι είναι τόσο εξωπραγματική τούτη η προεκλογική περίοδος που έχει καταστήσει όλους μας, εκτός των άμεσα εμπλεκομένων στις εκλογές, άναυδους. Πως να εμπλακεί ένας στοιχειωδώς λογικός άνθρωπος στη συζήτηση της παρανο’ι’κής ατζέντας που έχουν επιβάλλει άπαντα τα κόμματα με τη βοήθεια των ΜΜΕ; Σε ποιά γλώσσα να συνεννοηθεί το εκλογικό σώμα με την εξωγήινη κατεστημένη Αριστεροδεξιά; Σε τι θα συνεισφέρει λοιπόν η έκφραση προσωπικής γνώμης ενός αρθρογράφου ή σχολιαστή;

Εδώ χαλάει ο κόσμος! Η χώρα ένα βήμα πριν την ολοσχερή καταστροφή και οι άχρηστοι-διεφθαρμένοι κυβερνήσαντες υπόσχονται ξανά ότι περίπου λεφτά υπάρχουν και πως αυτοί τώρα θα αποκαταστήσουν ότι διέλυσαν προηγουμένως! Οι εξίσου άχρηστοι-διεφθαρμένοι μη κυβερνήσαντες έχουν λυσσάξει για μιά εκλογική αρπαχτή έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, υποσχόμενοι παραδείσους, ακόμη και τη Δευτέρα Παρουσία! Η τερατώδης βουλιμία για την εξουσία επί των ερειπίων έχει αναχθεί σε εθνική σχιζοφρένεια!

Αυτόκλητοι ψευτοσωτήρες, αυτιστικοί υποψήφιοι πρωθυπουργοί, μικροί, μεγάλοι, μικρομέγαλοι, αποκρουστικά αρπακτικά, πραγματικές τηλεοπτικές ύαινες, έτοιμοι να κατασπαράξουν ότι ψαχνό απέμεινε επί του σκελετού της χώρας! Σπαταλούν οι πάντες, σα να μη τρέχει τίποτα, τα χρήματα των απελπισμένων Ελλήνων πολιτών, που από κοινού και εν πλήρη συμφωνία εισέπραξαν καταναγκαστικά ως «επιδοτήσεις κομμάτων» μέσω της φορολογίας, σε ποταμούς πανάκριβων τηλεοπτικών διαφημίσεωνκαι πολυτελή φυλλάδια! Κάποιοι άλλοι «χαίρονται» βλακωδώς για τη συγκυριακή εκλογική τους άνοδο! Δεν αντιλαμβάνονται, όντας καβάλα στο καλάμι, ότι την επομένη της καταστροφής, το τσουμάμι της ανεξέλεγκτης οργής, την οποία καλλιέργησαν και επί της οποίας τόσα επένδυσαν, θα σαρώσει και τους ίδιους!

Προσωπικά δεν έχω να προτείνω τίποτε, ελπίδα δεν βλέπω, εύχομαι να κάνω λάθος! Θα επαναλάβω αυτό που έχω ξαναπεί: Ας ετοιμασθούμε, όπως ο καθένας μπορεί. Η ολική κατάρρευση αργά ή γρήγορα αναπόφευκτη, η αποβολή από την ΕΕ, η ολοκληρωτική στάση πληρωμών και η επιστροφή στη δραχμή σχεδόν σίγουρη, προς μέγιστη ικανοποίηση όσων επένδυσαν πολιτικά και οικονομικά σ’ αυτή. Η ευθύνη βαραίνει τους πάντες, λαό και πολιτική τάξη συνολικά, κυρίως όμως τις λεγόμενες ευρωπαικές δυνάμεις που ουδέποτε πίστεψαν πραγματικά, ούτε και υπηρέτησαν ποτέ την Ευρωπαική Ιδέα.

Ο Αλιεύς

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: