Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Αύγουστος 24, 2012

Για γέλια και για κλάματα!

Γελάσαμε για τη στήριξη που προσέφερε ο Ζ.Κ. Γιουνγκέρ στον Αντ. Σαμαρά! Σα να πετάς παιδικά μπρατσάκια σε ναυαγό στη μέση του φουρτουνιασμένου Ατλαντικού! Ευφράνθηκε η ψυχή μας με τους μεγάλους μας κωμικούς – εντελώς τυχαία και υπουργούς – κ.κ. Αβραμόπουλο και Παναγιωτόπουλο, οι οποίοι βεβαίως αξίζουν ένα άρθρο αφιερωμένο ειδικά σ’ αυτούς!

Διασκεδάσαμε με τα «κακιώματα» του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Ευρωπαίος αξιωματούχος δια της σιωπής του αρνήθηκε να συναντήσει τον Αλ. Τσίπρα! Μα καλά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτός που πριν κανά δυό μήνες, πάλι ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αρνήθηκε μετά βδελυγμίας να συναντήσει τον έτερο αξιωματούχο της Ε.Ε., τον Ζ.Μ. Μπαρόζο, διότι ήταν, λέει, εντολοδόχος της διεθνούς τοκογλυφίας και του βάρβαρου νεοφιλελευθερισμού; Μήπως ο Γιουνγκέρ δεν είναι κι αυτός τέτοιος; Γιατί λοιπόν γκρινιάζουν τώρα οι σύντροφοι; Aς αποφασίσουν τέλος πάντων τι  θέλουν!

Το μεγάλο γέλιο βέβαια βγάζει η ΔΗΜΑΡ του Φ. Κουβέλη! Ειναι αντίθετη με όλες σχεδόν τις αποφάσεις της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει! Δεν συμφωνεί με το μεταναστευτικό, την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», τις νέες περικοπές μισθών-συντάξεων, τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κλπ κλπ, αλλά παρ’ όλ’ αυτά δεν είναι αυτή, λέει, που θα πάρει την ευθύνη να ρίξει τη κυβέρνηση!

Ξεκαρδιστήκαμε από τις «προσπάθειες» του ΠΑΣΟΚ για την ανασύνταξη, αναγέννηση, αναγόμωση – δε θυμάμαι και πως την ονομάζουν – του Κινήματος! Οι άνθρωποι δρουν δια της… απραξίας, δια της απολύτου ακινησίας! Προσδοκούν μόνο με τις σιωπηλές νοητικές τους διεξεργασίες να ξαναζήσουν τα μεγαλεία που τόσο άσπλαχνα τους στέρησε ο ελληνικός λαός!

Σιγή ασυρμάτου και στο Περισσό, όπου όπως φαίνεται καθόλου δεν απασχολεί την ισόβια, αλά σοβιέτ, μεγίστη γραμματέα Αλέκα , το γεγονός ότι το ένα και μοναδικό κόμμα έχασε το 50% της εκλογικής του επιρροής! Συνεχίζουν ωστόσο να εκδίδουν κάθε τόσο αυτά τα καταπληκτικά δελτία τύπου, υποδείγματα καλλιέπειας, απαράμιλλα μνημεία πολιτισμού που δοξάζουν την Ελληνική Γλώσσα στα πέρατα της σοσιαλιστικής οικουμένης!

Μας έλειψαν όμως πολύ τα έργα και οι λόγοι των άλλοτε λαλίστατων κυριών της πολιτικής μας σκηνής! Στερηθήκαμε ανεπανόρθωτα τη Ντόρα Μπακογιάννη, τη Λούκα Κατσέλη και τα προ μηνών γεννηθέντα και παθόντα και ταφέντα κόμματά τους! Γιατί μας το έκαναν αυτό; Δεν μας άξιζε μια τέτοια τιμωρία!

Με τούτο και με τ’ άλλο πέρασε το καλοκαίρι, περάσαμε καλά, γελάσαμε πολύ και κυρίως με τα χάλια μας!

Κλαυσίγελος…..

Ο Αλιεύς

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: