Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Νοέμβριος 6, 2012

Η Ντόρα αντι-μνημονιακή;

«Οταν γίνουμε κυβέρνηση, έχουμε έτοιμα ισοδύναμα μέτρα ύψους 18,5δις και δεν θα χρειασθεί να πάρουμε νέα«!!! Αντώνης Σαμαράς (πριν γίνει πρωθυπουργός!)

 

Βράχος, λένε, είναι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ενωμένη σαν γροθιά, έτοιμη να ψηφίσει αύριο το πολυνομοσχέδιο μονοκούκι! Πόσο αλήθεια είναι αυτό; Εχουμε ισχυρούς λόγους, μα και έγκυρες πληροφορίες, που μας επιτρέπουν να αμφιβάλλουμε! Ενα παράδειγμα μόνο:

Η Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε «ναι» στο πρώτο μνημόνιο και διαγράφηκε επί τόπου από τον αντι-μνημονιακό Αντ. Σαμαρά. Στη συνέχεια έκανε δικό της κόμμα και έδωσε μάχες στη Βουλή κατά του μισητού προαιώνιου εχθρού της, ο οποίος έριξε τη κυβέρνηση του πατρός της το 1993 και της έκλεψε και το κόμμα το 2009! Στις εκλογές του Μαίου, η Ντόρα καταποντίστηκε και η σαμαρική ΝΔ ζορίστηκε πολύ! Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο λοιπόν και ο μεταστραφείς υπέρ του μνημονίου Αντώνης κάλεσε σε συστράτευση την σταθερά μνημονιακή Ντόρα,για να νικήσει στις εκλογές του Ιουνίου τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ!

Τώρα που ο μνημονιακός Αντώνης έχει την ανάγκη και του τελευταίου ψήφου, η πονηρή Ντόρα είδε το πράγμα αλλιώς! Σου λέει: «Aν ψηφίσω «ναι» η κυβέρνηση προς το παρόν δεν πέφτει και ο Σαμαράς ίσως και να μας κατσικωθεί ισοβίως!  Αν όμως ψηφίσω «όχι», όλο και θα γίνει κάποιο σκηνικό, δεν θα περάσει το πολυνομοσχέδιο, θα πέσει πανικός, θα έχουμε εκλογές, θα βγει ο Τσίπρας, οπότε στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, σίγουρα θα γίνω Πρόεδρος της ΝΔ! Κι αν κάποιος κακός σκεφθεί ότι άλλαξα θέση διότι δήθεν φροντίζω επιμελώς τη πολιτική μου καριέρα, ας κοιτάξει γύρω του να δει πόσοι κάνανε τούμπες μέσα σε δύο χρόνια, αναλόγως που φυσούσε ο άνεμος! Καρατζαφέρης, Βενιζέλος, Σαμαράς, Κατσέλη, Σκανδαλίδης, Κουβέλης, Καμμένος, Αδωνις, πλήθος βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μέχρι και ο Τσίπρας όταν είχε πάει περιοδεία στην Ευρώπη, μας τα έστριβε κάπως! Εγώ τους πείραξα τώρα; Και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε!»

Μύλος η υπόθεση παιδιά!

Ο Αλιεύς

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: