Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Φεβρουαρίου 16, 2013

ΝΔ: Η επιστροφή των Ασώτων!

- Πως κάνετε έτσι βρε παιδιά, μια βόλτα είχα πάει να πάρω τον αέρα μου!

– Πως κάνετε έτσι βρε παιδιά, μια βόλτα είχα πάει να πάρω τον αέρα μου!

Ενα- ένα επιστρέφουν στο μαντρί της ΝΔ του Αντ. Σαμαρά τα απολωλότα πρόβατα της «πατριωτικής» Δεξιάς! Πρώην πρόβατο απολωλώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά τη διαδικασία επανόδου! Αφού είδαν και αποείδαν ότι έξω από το μαντρί τους τρώει ο κακός ο λύκος ή πως η προοπτική καριέρας υπό τον ανεκδιήγητο Π. Καμμένο είναι μάλλον χλωμή, όλοι τούτοι οι «αντι-μνημονιακοί» λαικιστές της Δεξιάς θυμήθηκαν τώρα τον υψηλό πεπρωμένο της «μεγάλης» Κεντροδεξιάς και τη συστράτευση των ευρωπαικών δυνάμεων! Τους έπιασε ο πόνος για το καλό της Πατρίδας και λησμόνησαν το πρώην «καλό» της ίδιας Πατρίδας που υποστήριζαν μέχρι πριν κανα δυο μήνες, για το οποίο έσχιζαν τα ακριβά ιμάτιά τους ενώπιον των καμερών της τηλεόρασης! Εθνικοφροσύνη αλά καρτ, αναλόγως προς τα πού φυσάει ο άνεμος.

Η «πατριώτισσα» Ελίζα Βόζεμπεργκ επανήλθε και τοποθετήθηκε, λέει, υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος δηλώνοντας παντοτινή αφοσίωση στο Σαμαρά! Ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος αφού ξέσπασε καλά-καλά για κυβερνητικούς προδότες, δοσίλογους, τσολάκογλου κλπ, επανέρχεται την προηγούμενη Κυριακή στη «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» με στρογγυλεμένο και «ενωτικό» άρθρο του! Διαβάστε το σας παρακαλώ, αγαπητοί αναγνώστες, κι αν αυτό δεν είναι προσύμφωνο επανόδου, να μη με λένε Αλιέα! Ολοι λίγο-πολύ γλυκοκοιτάζουν την είσοδο της στάνης, με εξαίρεση τον Χρήστο Ζώη ο οποίος διαψεύδει! Εκτιμούμε ότι δεν θ’ αργήσει και γι’ αυτόν να επέλθει η επιφοίτηση του Αγίου Δεξιού Πνεύματος!

Ηθελα να ‘ξερα αν οι δημοσκοπήσεις δεν έδειχναν αυτή την αξιοπερίεργη αντοχή – ίσως και άνοδο – της ΝΔ και αν το κόμμα βρισκόταν καμμιά δεκαριά μονάδες πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα τους έπιανε αυτός ο πόνος ο αβάσταχτος; Και αν αύριο μεθαύριο τα πράγματα έρθουν τούμπα – ποτέ δε ξέρεις! – τι θα πράξουν; Θα ξαναφύγουν; Για όλα είναι ικανοί οι κυβερνητολάγνοι και υπουργειοθήρες γαλάζιοι μετανοημένοι! Εν τω μεταξύ ο αμετανόητος λαός μάλλον ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά!

Ο Αλιεύς

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: