Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Μαΐου 29, 2013

Θα βγούμε απ’ τα ρούχα μας!

Από προηγούμενη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη
Από προηγούμενη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη   (Φωτογραφία:  Motionteam )
Θεσσαλονίκη
Από τα ρούχα τους θα βγουν και φέτος δεκάδες ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην 6η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία που θα γίνει στις 7 Ιουνίου.

Πρόκειται για μία γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και τη ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτηση από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειες.

«Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην «άσεμνη» έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση. Ελάτε όσοι γυμνοί τολμάτε» είναι το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης.

Φέτος η 6η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία συνδιοργανώνεται με την ανοιχτή γιορτή διεκδίκησης των ελεύθερων χώρων πρασίνου «Ευχαριστούμε που Ενοχλείτε» των Παιδιά Εν Δράσει που γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια και η οποία γίνετε το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Σήμερα, Τετάρτη στο πλαίσιο της γιορτής αυτής, θα γίνουν και κινηματογραφικές προβολές που θα περιλαμβάνουν το βραβευμένο ντοκιμαντέρ στο 11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης «Βγήκαμε από τα Ρούχα μας» για την 1η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία στην Ελλάδα και το «World Naked bike Ride London 2005» για την αντίστοιχη του Λονδίνου. Θα ακολουθήσει συζήτηση. (20.30, Οικόπολις, Πτολεμαίων 29Α).

 
Πάντα πρωτοπόρα η Θεσσαλονίκη! Ο Άγιος Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος όμως τι λέει για όλ’ αυτά;
Για την αντιγραφή
Ο Αλιεύς
Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: