Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Ιουλίου 15, 2013

Δεν ξανα-κατεβαίνει (πάλι) για Δήμαρχος ο κ. Πλωμαρίτης

Ο Δήμαρχος κος Πλωματίτης δήλωσε χθες ρητά και απερίφραστα ότι δεν προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος! Η δήλωση έγινε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο συνήλθε εκτάκτως για να πάρει απόφαση σχετικά με την «καρατόμηση» της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι δεν μπορεί – αυτός! – να ηγείται ενός απαξιωμένου Δήμου που δεν θα έχει αρμοδιότητες, δεν θα έχει εξουσίες, δεν θα έχει υπαλλήλους κλπ κλπ!

Βεβαίως αυτά τα έχουμε ξανακούσει πολλές φορές από τον κο Πλωμαρίτη και πάντα υπήρχε (κατ’ αυτόν) κάποιος «σοβαρός» λόγος, στη συνέχεια, για να αλλάξει γνώμη! Έλεγε: » Άμα είναι να κατεβεί ο Πρεβεζάνος, θα κατεβώ κι εγώ» και «δε μπορώ ν’ αφήσω το νησί σ’ Φιλαρετίνα»! Δεδομένου λοιπόν ότι από τη μια μεριά η υποψηφιότητα της κας Φιλαρέτου είναι σίγουρη, η υποψηφιότητα του κου Πρεβεζάνου πολύ πιθανή και από την άλλη η βούληση Πλωμαρίτη για τη διαρκή Σωτηρία της Μητέρας-Σκιάθου δεδηλωμένη, τότε, δια της λογικής, συμπεραίνουμε ότι δεν αποκλείεται καθόλου να ξανα-αλλάξει γνώμη!

Δεν έχει άδικο ο Δήμαρχος στα σχετικά με την απαξίωση των Δήμων, ωστόσο «απολαύσαμε» τις «ηγετικές» του ικανότητες και την εποχή που ο Δήμος Σκιάθου ήταν «ισχυρός»! Η Τρόικα και η κρίση είναι το τέλειο άλλοθι για τους απανταχού δημάρχους που, την εποχή των «παχιών αγελάδων», υπήρξαν αναποτελεσματικοί, ελλιπείς ή και άλλα πολύ χειρότερα!

Ο Αλιεύς

Advertisements

Responses

  1. Το θέμα είναι ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν για ένα σοβαρότατο ζήτημα και για τον ίδιο τον Δήμο και για τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας, που χάνουν τη δουλειά τους, και απουσίαζαν οι μισοί σχεδόν σύμβουλοι! Έτσι η Συνεδρίαση αναβλήθηκε. Τι να πει κανείς;!


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: