Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | Δεκέμβριος 30, 2013

Πήρε θέση ο Σάκης!

Αφίσσα Ζλατούδη

 

Πήρε…θέση ο κος Ζλατούδης στην αφετηρία της κούρσας των δημοτικών εκλογών. Δήλωσε τη βεβαιότητά του για τη συμμετοχή του ως υποψήφιος δήμαρχος και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ετοιμάζει τα «εγκαίνια» του εκλογικού του κέντρου, αμέσως μετά τις Γιορτές. Είναι ο πρώτος που ξεκαθαρίζει απερίφραστα την υποψηφιότητά του, καθώς οι υπόλοιποι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου δεν έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις, προς το παρόν. Ίσως η κίνηση αυτή επιταχύνει τη λήψη των οριστικών αποφάσεων, για όσους υποψήφιους ακόμα το σκέφτονται! Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 18 Μαΐου, τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και εντός του Ιανουαρίου οπωσδήποτε το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει.

Ο κος Ζλατούδης έχει εκλεγεί δύο φορές δημοτικός σύμβουλος (2006 και 2010) με τον συνδυασμό του δημάρχου κου Πλωμαρίτη και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κλπ. Δεν έκρυψε ποτέ τις προσωπικές φιλοδοξίες του και έδωσε το στίγμα της πορείας του έγκαιρα, παραιτούμενος από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ και ανεξαρτοποιούμενος από τη παράταξη του κου Πλωμαρίτη!

Θα έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε ξανά με τον Σάκη, επί τη βάσει των θέσεών του για τα δημοτικά πράγματα καθώς και να παρατηρήσουμε την δυναμική του συνδυασμού του. Μέχρι τότε του ευχόμαστε καλή δύναμη, ειδικά στο επίπονο και συχνά βασανιστικό έργο, αυτό της εξεύρεσης υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, πράγμα το οποίο αναμένεται να ταλαιπωρήσει και τους άλλους συνυποψηφίους του!

Και όπως μας διεμήνυσε ο αγαπητός μας «Μτσούνος»:

«Με ηγέτη το Ζλατούδη,

θα καεί το πελεκούδι»!

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Ο Αλιεύς

Advertisements

Responses

  1. «Πήρε…θέση ο κος Ζλατούδης…»

    φανταζομαι ειναι αυτος στο τιμονι της βαρκας
    αναρωτιεμαι ομως ποιοι ειναι αυτοι που τραβανε κουπι…..

    αποκαλυπτικη η φωτο απο το logo του συνδυασμου του…..


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: