Αναρτήθηκε από: Τέκμωρ | 15 Απριλίου, 2014

Και προσδοκώ ανάσταση..

 

Χάθηκαν διακόσιες  τριάντα οχτώ ψυχές, ένα υπερσύχρονο  αεροπλάνο εξαφανίστηκε. Παρά  τις πολυήμερες  έρευνες των καναλιών μας και τις εναγώνιες προσπάθειες των δημοσιογράφων μας, δεν βρέθηκε τίποτα. Εμείς που σχεδόν μάθαμε τα πάντα για τα αεροπλάνα, ξεχαστήκαμε με τα δικά μας ή καλύτερα προσπάθησαν τα  κανάλια μας,  να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα δικά μας. Αν και πώς να ξεχαστεί η αναδουλειά, η πείνα, η ανέχεια, η αβεβαιότητα. Έξι  χιλιάδες  και πλέον συνάνθρωποί  μας υπό την πίεση των προβλημάτων έδωσαν τέλος στη ζωή τους.  Κατά τα άλλα πάμε καλά.

Ο γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης  είχε ανοιχτή γραμμή με αυτούς που θέλουν να καταργήσουν τις εκλεγμένες κυβερνήσεις και το Κοινοβούλιο. Ήταν ο ακατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη  θέση…

Έχουμε πλέον και νέο κόμμα με ιδρυτή έναν δημοσιογράφο από ένα μεγάλο κανάλι,  χωρίς πρόγραμμα, χωρίς θέσεις, χωρίς να ξέρουμε πού πάει ακόμα. Οι δημοσκόποι το ανέβασαν ψηλά. Είσαι πρόσωπο της τηλεόρασης, μπορείς να κυβερνήσεις αυτόν τον τόπο. Άλλωστε αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Χαράς Ευαγγέλια! Βγαίνουμε στις  αγορές! Μπορούμε επιτέλους να ξαναδανειστούμε!  Τώρα δεν θα χρωστάμε τρακόσα είκοσι δις, αλλά τρακόσα είκοσι τρία δις! Το επιτόκιο είναι λίγο μεγάλο, αλλά μη τα θέλουμε όλα δικά μας! Τώρα μπορούμε να ξαναδανειστούμε! Θρίαμβος! Δεν μπορώ να καταλάβω, πώς, ενώ όλα πάνε καλά και οι θυσίες μεγαλώνουν, και  το δάνειο μεγαλώνει. Τέλος αυτόν  τον καιρό οι Ευρωπαίοι , ακόμη και η Μέρκελ , και ο Σόιμπλε μας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Ξαφνικά δεν είμαστε τεμπέληδες, δεν είμαστε χαραμοφάηδες,  παίρνουμε τις δόσεις χωρίς πολλά πολλά…  Βρε, μπας και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί   έχουμε εκλογές;  Μπα, δεν το πιστεύω.

Καλή Ανάσταση!

ο.


Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: